İlk aliexpress deneyimim ve Ela'nın Elsa tutkusu!

Merhaba,

Bu sıra 3-5 yaş arasındaki her kız çocuğunun takıntısı Karlar Ülkesi'nin Elsa'sı... "Aldırmaaa aldırrrmaaa..." diye evde dolanan bir deli de bizim Ela dolayısıyla. Kuzenlerinin doğumgünü kostümleri, okul arkadaşlarının elbiseleri derken bizimki de tutturdu Elsa elbisesi diye.
Piyasada Armağan Oyuncak, D&R gibi birkaç yerde görmüştüm ama Disney markalı bu ürünler 150TL civarındaydı. Babamız Dubai'den baktı, orada da Disney ürünleri aynı fiyatlarla; o nedenle tavsiyelerle aliexpress aplikasyonunu indirdim ve yaklaşık 3 hafta önce 2 elbise satın aldım.
Elbiselerde biri dün geldi, Ela aşırı mutlu. Tam olarak sipariş ettiğim şeyi teslim aldım, gayet memnunum. Üstelik bu yeşil yazlık Elsa elbisesi sadece 10 dolar.
Birkaç kritik konu var alışverişler ilgili:

  • Beden konusunda Çin'den gelen her üründe olduğu gibi 1-2 beden büyük almak lazım. 
  • Kumaş açısında beklentiniz düşük olsun, polyester bir kumaş sonuçta. 
  • Satıcılar içinde seçim yaparken puanı en yüksek ve şimdiye kadar en çok sipariş verilmiş olanları tercih etmek mantıklı.
  • Ben elbiselerden birini 3 haftada teslim aldım, ki bu çok iyi performans. Min 3 hafta max 1,5-2 ay gibi düşünebilirsiniz. Ha 2 ayda gelmeyen de olabiliyormuş; ama bu konuda geri ödeme konusunda sıkıntı olmadığını öğrendim. hatta ürünü gelmeyip geri ödemesi yapılan, ardından üstüne bir de ürünü gelen bile var:)
Tahmin edersiniz dün gece bizim evde Elsa Show vardı:) 
Minikleri mutlu etmek çok güzel...

CC
XOXO

Gundemim: Saglik ve beslenme!

Birkac aydir evin keyfini suruyorum. Keyif suruyorum derken abarttim... vakit bol olunca yapilan pastalar, aksam can cekince kavrulan helval...