Yeniköy Takanik

Av yasağı , Ramazan derken ton balığı dışında balığa hasret kalan bünyemize Bayram'ın 2. günü bir kıyak geçtik. Yeniköy'de Takanik'e gittik.

Hem keseye hem mideye hitap eden bu sevimli balıkçıyı herkese tavsiye ederim.

İşte favorilerim...


Afiyet olsun:)

Fırsat siteleri ve yakaladığım son fırsat Zarifi'de İftar!




Son zamanlarda bu fırsat siteleri revaçta, siz de farkındasınızdır. Sabah işe gider gitmez maillerimi kontrol ettikten sonraki ilk işim bu sitelere bakınmak oluyordu. Grupanya, şehir fırsatı, markapon, grupca...derken oldukça vakit alan bu arayış, fırsatbufırsat.com'u keşfimle kolaylaştı. Keza bu sitede tüm fırsatlar mevcut. Burdan bakıp seçip ilgili sayfadan alabiliyorsunuz istediğinizi. Çılgınca ordan oraya fırsat takip edenlere tavsiye ederim:)







Geçen hafta Ramazan'ın son iftarlarından birini şehirfırsatı'ndan kaptığımız indirimli iftar yemeğimiz için Çubuklu Hayal Kahvesi'ndeki Zarifi'de geçirdik. İş çıkışı, iftar için erken denebilecek bi saatte Çubuklu'daydık. Kocacımla mükemmel bir manzarada, mekanın en güzel masalarından birinde güneşi batırdık. Masamız birbirinden güzel yemeklerle donatıldı ve misafirperverlik de takdire değerdi. Çubuklu'yu bu yaz keşvettiğimizi yazmıştım, bu manzara bloguma daha da çok konu olacak gibi görünüyor:)


Sevgiler,

Gundemim: Saglik ve beslenme!

Birkac aydir evin keyfini suruyorum. Keyif suruyorum derken abarttim... vakit bol olunca yapilan pastalar, aksam can cekince kavrulan helval...