Paintball ne eğlenceliymiş!

Geçtiğimiz cumartesi Kilyos yollarındaydık. Murat'ın iş yerinin organizasyonu ile Kilyos'ta bulunan Akay Paintball'a gittik, çok eğlendik.

Avrupa yakasında Levent-Maslak üzerinden bir otobüs insan düştük Kilyos yollarına... Sevimli şöförümüz Deniz, bizi uçurdu Kilyos'a sağolsun:) Beşiktaş'tan yaklaşık 40 dk sürdü gidişimiz.

Yolculuk keyifliydi. Ormanın içinde kıvrılan yollarda, muhabbet eşliğinde vardık farkına bile varmadan. Daha önce Solar Beach'e yüzmeye giderken de bu yolu kullanmıştık. Yol üzerinde piknik ve kendin pişir kendin ye tesisleri de var. Akay Painball'a, Kilyos Mezarlığı'nın kapısının tam karşısındaki toprak yoldan ulaşılıyor. Araba ile ulaşım rahat, park yeri sorunu mu? O da ne? Her yer çayır çimen:)

Paintball, Hollywood filmlerinden aklımda kaldığı kadarı ile renkli boya dolu minik topların-mermilerin özel silahlarla rakip takım oyuncularına sıkıldığı bir mücadeleydi. Biraz maskülen gibi gelse de, izlediğim filmde bir kız da oynuyordu ve renkli toplar beni de paintballa çekmişti açıkçası... Kilyos'ta ortam ve hava şartları başta yüzümü buruştursa ve toplarımızda sadece turuncu boya olsa da iki farklı rakiple oynadığımız oyunlardan, özellikle ikincisinden çok zevk aldım.

Bir önceki günden kalan yerdeki çamurlara, silahın ağırlığına ve arada bir takılmasına, gözlüklerimin sürekli buğulanmasına ve hakemlerin etkisizliğine rağmen güzel bir cumartesi geçirdik. Pazar günümüz ise rezaletti, vücudumdaki tüm kaslar sızım sızım sızladı tüm gün.
Son olarak; paintballu açık havada vakit geçirmeyi seven tüm sportif ve içindeki çocuğu oldürmemiş yetişkinlere öneriyorum.

Tavsiye edebileceklerim ise;
1. Boynunuzu ve başınızı korumak için bir bere ve bir şal-fular alın. Verdikleri şapka yetersiz kalıyor.
2. Eski bir bot veya boğazlı bir spor ayakkabı tercih edin. Ayakkabı çok kirleniyor.
3. Oyun sırasında içinize giymek için bir sweatshirt-tshirt ve bir eşofman altı bulundurun.
4. Yağmur sonrasında gitmeseniz iyi olur:)
5. Gitmeden önce mutlaka rezervasyon yaptırın.

Renkli eğlenceler:)





















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Gundemim: Saglik ve beslenme!

Birkac aydir evin keyfini suruyorum. Keyif suruyorum derken abarttim... vakit bol olunca yapilan pastalar, aksam can cekince kavrulan helval...